divendres, 5 de novembre del 2021

 Famílies ahir durant el temps del pati, els infants van tenir una brillant idea. Van decidir construir un autocar per poder tornar d'excursió.

Ens ho vam passar genial, construint l'autocar 🚌🚌

Dimarts vam celebrar l'aniversari de n'Imran i ens ho vam passar molt bé. Vam jugar amb la tortada de fusta i vam elegir el nombre i les espelmes que corresponien amb els anys. A més, vam fer un dibuix perquè així n'Imran pugui tenir un regal dels amics i amigues de la classe.




Seguim amb el projecte " Ens Coneixem", aquesta setmana hem representat i observat a na Marina i a n'Iván.  A partir de la representació de l'esquema corporal fomentam que els infants vagin adquirint progressivament la precisió en el traç i també ens  permet avançar en les capacitats de la representació de la realitat ( un mateix). A més, aquest tipus d'activitat ens permet treballar la consciència fonològica, és a dir, els sons del nostre nom. 






Empram els blocs lògics 



Per dur a terme aquesta activitat, els infants havien de classificar els blocs lògics tenint en compte el color de cada un. També vam parlar de les diferents formes i de les seves mides " petit i gros".

Aquest material ens permet que els infants arribin a determinats conceptes matemàtics. 







A continuació vos adjunt, un recull d'imatges d'algunes de les propostes que hem realitzat aquesta setmana. A partir d'aquestes propostes hem treballat, la motricitat fina, els colors, la creativitat, les formes...
























Com ja sabeu, els infants de la classe de les tortugues tenen moltes ganes d'aprendre les lletres, per tant sempre que tenim un momentet jugam amb la nostra capsa de lletres



Finalment famílies, avui ens hem pintat les mans entre nosaltres i ens ho hem passat genial!!
























Bon cap de setmana!😀😀😀😀

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada