dilluns, 26 de setembre del 2022

FADES I FOLLETS

 L'inici de curs es podria dir que es converteix en un moment per retrobar-se, per compartir abraçades, somriures, moments... Durant aquestes dues setmanes hem posat en comú el que hem fet durant l'estiu, hem conegut la nostra nova classe i els seus espais ( que ens han agradat moltíssim). A més hem elegit el nom de l'aula, i sabeu què? Som la classe de les FADES I ELS FOLLETS.

A continuació vos adjunt un conjunt d'imatges dels nostres espais i d'algunes propostes que hem trobat aquestes setmanes en aquests: 


ESPAI DE LA CASETA
ESPAI D'ART

ESPAI DE CONSTRUCCIONS I EXPERIMENTACIÓ

ESPAI DE LA BIBLIOTECA


ESPAI D'ABN

ESPAI DE LECTO
Cada matí abans d'iniciar el Bon dia compartim el que vam fer el dia anterior o el cap de setmana, i sempre surten temes molt diversos per parlar i comentar tots junts. Després iniciam el Bon dia amb una cançó i miram qui ha vengut a l'escola i els dies de la setmana. El material que empram ens permet treballar els noms, els números, els colors...
Quan ja som tots a l'aula seiem en rotllana per començar la rutina del BON DIA. El fet de distribuir-nos en rotllana ens permet prendre consciència de l'existència de cada persona i permet que tots estiguem al mateix nivell (mestra inclosa). En aquest moment es crea un diàleg entre mestre i alumne, en el qual els altres companys/es escolten. Són petits instants on podem acabar de recollir detalls que ens han pogut passar desapercebuts i un bon moment per expressar situacions presents, passades o futures.


JA TENIM FOTO DE GRUP: FADES I FOLLETS 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada