dilluns, 17 d’octubre del 2022

EL LLOP QUE VOLIA CANVIAR DE COLOR

Per iniciar el conte vam presentar el personatge principal ( el llop) dintre d'una cistella! Primer de tot ens vam plantejar que hi podia haver dintre, després vam sospesar la cistella, fins que finalment vam veure una part del cos i aquí ja vam saber que era un llop!!!!! 

Posteriorment vam començar amb una proposta de lectoescriptura, la qual ens va reconduir a dur a terme una proposta plàstica. Ens ho vam passar genial treballant els diferents conceptes d'aquest conte.


ESPAI DE LES CONSTRUCCIONS I EXPERIMENTACIÓ

Com ja sabeu ens encanta construir, i de cada vegada els infants realitzen construccions més elaborades. El muntar i desmuntar forma part del joc de les construccions i està lligat al plaer de fer i desferSovint, dintre de l'aula els infants duen a terme les construccions en petits grups de 3-4 nins i nines, aquest fet provoca la interacció entre ells per tal d'aconseguir un objectiu en comú, treballant la cohesió, la convivència i l'aprenentatge cooperatiu.


També ens encanta experimentar, i ja que la primera situació d'aprenentatge d'aquest trimestre és la tardor vam aprofitar per sortir a fer una volta pel mercat i vam comprar fruites i verdures. Després amb el material que vau portar de cases més el que havíem comprat vam preparar una proposta d'experimentació. 
L'ESPAI DE LECTO

De cada vegada els infants mostren més interès per les lletres, per tant, anam variant bastant les propostes d'aquest espai amb la finalitat de mantenir els infants motivats per continuar treballant la lectoescriptura. 

ESPAI ABN

Sempre que tenim un moment repassam la recta numèrica mitjançant el joc. 

Botam els números fins a arribar a 10 d'un a un i de dos en dos. A més treballam els números veïns. 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada