dijous, 26 de maig del 2022


 LA PRIMAVERA

Vam començar a dissenyar el nostre raconet de la primavera. Primer de tot vam decidir fer un fons molt colorit i després vam pintar unes papallones per poder crear un mòbil. En el nostre raconet de la primavera anam trobant diferents propostes.




També ens encanta dibuixar flors, ocells, papallones, sols... i començam a escriure la paraula  PRIMAVERA









TREBALLAM A PARTIR DE CONTES

Els contes són una eina que ens permet treballar temàtiques molt variades, transmeten valors i ens permeten entendre el món que ens envolta i ampliar el nostre coneixement.

A partir dels contes treballem la imaginació i la creativitat, afavorim el gust per la lectura, treballam la capacitat d'atenció, escolta i memorització, adquirim nou vocabulari, reflexionam i dialogam, ens plantejam hipòtesis...


FREDERICK

Cada tardor els ratolins acaben de recollir tot el que els cal per passar l'hivern. Recullen grans de blat i civada, palla i aglans...però el ratolí Frederic recull rajos de sol i altres meravelles per poder passar un hivern sense gana, ni set, ni buit! Sinó ben plens d'aquella escalfor que donen les paraules i la música... Un cop a dins del cau en Frederic muntarà tot un teatrí per fer passar una bona estona a tots els ratolins i ratolines.







DE QUÈ FA GUST LA LLUNA?


Durant molt temps els animals havien volgut saber quin gust feia la lluna. Fins i tot, l'animal més gran intentava donar-li una mossegada, però no hi arribava.

Un dia la tortuga va pujar a la muntanya més alta per poder tocar-la, però només s'hi apropava.

La tortuga va cridar a l'elefant perquè li pugés a l'esquena i així doncs intentar tocar la lluna, però no van poder. Seguidament, van intentar-ho diferents animals: la girafa, la zebra, el lleó, la guineu, el mico, tots pujats un sobre l'altre, no obstant això ningú hi arribava. Finalment, van cridar al ratolí, que tot i ser l'animal més petit, ho va aconseguir. Va agafar un tros de lluna i la va tastar. Va repartir aquest tros amb tots els animals que volien saber quin gust feia la lluna i a cadascú li feia gust d'allò que més els hi agradava.

Però, el peix, que s'estava mirant tot el que passava, es va preguntar per què havien format aquell embolic per arribar a la lluna quan en tenien un altre a l'aigua, que tenien més a prop.





ELMER


L' Elmer és un elefant diferent: la seva pell és de mil colors. De vegades pensa que voldria ser gris com els altres elefants. L' Elmer, vol ser de color elefant, però aconsegueix superar el seu problema gràcies al sentit de l'humor i l'ajuda dels seus companys.





EXPERIMENTAM AMB LLIMONES


Els nins i nines van dur a terme diferents activitats per conèixer de ben a prop i descobrir moltes propietats de la llimona. Van observar com era, la van ensumar, tastar i fins i tot vam realitzar una creació artística. Aquí en teniu una petita mostra.


.       













































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada