divendres, 18 de març del 2022

 TEMPS PER NOSALTRES, MOMENTS PER COMPARTIR


Aquesta setmana hem posat en marxa una nova tècnica de relaxació que ens permet relaxar-nos i compartir vivències que hem viscut durant el matí. Després del pati els infants presenten una gran quantitat d'energia, la qual moltes vegades presenten dificultats per controlar-la i baixar el nivell d'activació. Podríem dir que s'apodera d'ells un moviment incontrolable que fa difícil que puguin, pensar, compartir, conversar, relacionar-se o simplement escoltar... Per tant, és necessari crear moments i espais que ens ajudin a relaxar-nos, a saber aturar, a escoltar, a estar tranquils, a saber esperar i saber-se comportar.

Quan encenem l'encens es crea un ambient de calma, on tots els infants miren atentament com l'encens s'encén i cau la cendra. És un moment on el silenci s'apodera de l'ambient i on tots els infants a poc a poc es relaxen. Una vegada hem aconseguit aturar-nos, ens contam que hem jugat durant el temps del pati i compartim diferents vivències amb tot el grup classe.


MOMENTS DE PATI


MARTA, MIRA SOM JO!!! 

Moments màgics que succeeixen durant el temps del pati. Ahir va ploure i avui hi havia un parell de bassals en el pati. Un infant ha vist un bassal i mogut per la seva curiositat ha guaitat i ha vist el seu reflex. Quan s'ha vist a ell dintre del bassal m'ha cridat i em diu:  Marta som jo dintre del bassal!

La resta del grup ens hem apropat per veure si també ens veiem reflectits dintre del bassal.





A continuació vos adjunt algunes imatges de tot el grup classe:





Seguim treballant l'hivern i el grafisme creatiu. Algunes de les propostes que hem treballat són les següents:

             .                        











 L'ametller



Famílies vos volia agrair la participació i les aportacions amb el projecte del PEIX, anam fent feina i els infants gaudeixen molt de poder dur material de casa, i aprendre més coses dels peixos. A continuació vos compartesc el nostre raconet dels peixos 🐟🐠🐡







Bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada