divendres, 18 de febrer de 2022

 GRAFISME CREATIU

Un dels objectius de treballar el traç és encaminar a obtenir un gest gràfic que ens permeti començar el camí de l’escriptura, per tant, posem els infants en situació de pràctica motriu de manera significativa, en què els camins i les empremtes siguin creacions motivadores i plenes de significat. 

Cada dijous els infants de la classe de les tortugues es converteixen amb artistes i treballam el grafisme creatiu. 

KN

LA SORPRESA


.              
EL NOSTRE NOM

El nom podriem dir que és l'inici en el món de la lectura, la satisfacció de reconèixer-nos a nosaltres mateixos, de donar sentit a aquelles "coses" que ara ja sabem que es diuen lletres i que ens fascina trobar-les per tot arreu. 

Treballem el nostre nom durant el dia a dia...

Repassam amb gomets la nostra incial i ens dixbuixam el nostre cos:

Pintam la primera lletra del nostre nom de color vermell


Pintam totes les lletres del nostre nom
Comptam quantes lletres té el nostre nom i identifiquem el nostre nom entre el de la resta de companys i companyesFinalment, ens encanta jugar amb la nostra capsa de lletres i també començam escriure el nostre nom a les pissarres:

 
ELS COLORS DE L'HIVERN

Experimentem amb els colors de l'hivern i amb diferents materials. Mirau quines produccions més artístiques que ens van quedar:
PROJECTE ENS CONEIXEM

Continuem treballant la consciència fonològica i el dibuix de l'esquema corporal mitjançant el projecte que vam iniciar  el primer trimestre. 
EL TEMPS

Cada dia l'encarregat amb l'ajuda dels seus companys i companyes miram quin temps fa i introduïm una bolleta dintre del pot de vidre corresponent ( sol, niguls i sol, pluja, i niguls). Després cada divendres registram el temps de tota la setmana amb un gomet.

Durant aquest procès treballam:

-Númeració (comptem)
-Més/menys (comptem)
-Mesura 
-Classificar, comparar, observar...
-Estadística

Els infants treuen conclucions, fan hipòtesis... descobreixen una altra manera de veure l'entorn!
Bon cap de setmana famílies!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada