divendres, 3 de desembre del 2021

 JUGAM AMB LES LLETRES

Cada vegada que parlam a l'aula de les lletres els infants presenten una gran emoció per aquestes. Durant la setmana dedicam un parell de dies a  jugar una estoneta amb la nostra capsa de lletres, també cercam quines lletres tenim al nostre nom i ens ho passam molt bé fent els sons de cada una d'elles. A continuació podeu veure una sèrie d'activitats que duim a terme relacionades amb les lletres dels nostres noms:



Aquesta setmana hem realitzat una super activitat, que els ha encantat: 
LLETRES DE SAL I COLORS.

Vam fer la inicial amb cola blanca i la vam cobrir de sal i després la vam espolsar. Vam poder comprovar com quasi tota la sal queia dintre de la palangana i com quedava la nostra lletra.

Després les vam pintar amb uns retoladors d'aquarel·les... la pintura es difuminava per la sal i feia caminets.







La setmana passada dia 23 vam celebrar l'aniversari de na Martina, i ens ho vam passar genial🎉🎈🎈🎂





PORJECTE "ENS CONEIXEM"

Aquestes dues setmanes hem seguit amb la proposta del projecte, i la veritat que de cada vegada els dibuixos dels infants és corresponen més amb l'esquema corporal, es comencen a fitxar i a dibuixar petits detalls com les pipelles, els dits i les ungles... A més aquest tipus d'activitat ens permet treballar el nostre nom.




LA ZEBRA CAMIL·LA 

Miram el conte de la zebra Camil·la i feim una activitat. 

A partir d'aquesta activitat hem pogut seguir treballant el traç, els colors, com són les zebres mitjançant vídeos i imatges. Hem gaudit molt d'aquest conte i de l'activitat. 






EXPOSICIÓ "CANYISSOS"

Divendres 26 de novembre vam anar a fer una visita a l'Auditori vam poder veure l'exposició "Canyissos" organitzada amb motiu de TASTART 21.







Vos desitj un bon pont famílies i ens veiem dijous dia 9😚😚😚




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada